Aspiepower Media

Jag är gul och blå

Ställde klockan på 09 för skulle vara pigg och glad när en journalist skulle ringa 10.00 och göra en telefonintervju med mig, men var så jävla trött så snooza fram till 09.50. Intervjun gick bra och jag kommer länka den här till er så fort den kommer ut. I dag har jag inge större planer blir väl antagligen en chilldag till. Många frågar hur det går med foten, jo tack det går bra. Men det går inte lika bra med min mage, på bilden nedan ser ni hur den ser ut efter tre veckor med Fragmin-sprutorna. I dag tar jag sista sprutan och jag ser fram emot att få en mindre svullen och blå mage. Tur att det inte är strandväder för då skulle väl folk tro att jag bli misshandlad eller nått. Tur att jag gillar färger, nu är jag inte bara röd i håret, jag är gul och blå på magen med;) IMG_3187

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *