Aspiepower Media

Jag har jag lärt mig av mina misstag

Sedan operationen har jag tagit en paus med Viktväktarna för jag tyckte att jag får äta den som är enklast när jag inte orkar laga mat. Sen är det ju så förbannat synd om mig att jag går runt med gips mitt i sommaren så jag får unna mig de där…. och de där… och de där…. och lite av det där också….  Efter de här sex veckorna rullar jag nog fram och det är nog högtid att börja räkna points igen. Från början var det tänkt att jag skulle ha vanligt gips i 6 veckor men eftersom det ”bara” var ett ledband av, så tyckte läkaren att hon ska kolla på mig efter bara tre veckor. Så nästa torsdag plockar de av gipset och tar stygn och ser allt bra ut då kommer jag få tillbaka min gipssko igen i resterande tre veckor. Det ska blir väldigt skönt för det betyder att jag kommer få sova utan gips och kan ta av det för att duscha, kanske har det blivit nog varmt så man kan ta ett dopp i Värnen på ett ben med;) Fördelen med de här är inte bara att jag slipper gipset utan att jag även lite smått kan börja med rehab och att vi sparar lite veckor på det. Har ju gått runt med gipssko i nästan exakt ett år nu och det ska verkligen bli skönt att få börja röra lite på sig igen. Fast den här gånger får ska jag köra rehab ordentligt och inte komma på att jag ska gå 3 mil på en helg, en månad efter att de tagit av gipset. Förhoppningsvis har har jag lärt mig av mina misstag men vet ju aldrig med mig;) Gårdagens lunch: IMG_3029

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *