Aspiepower Media

Glöm inte att boka in mig, innan det är för sent!

Förutom städandet har mamma hunnit med att tvätta tre maskiner. Jag tror jag ska fråga om jag inte kan få ha gipset i 12 veckor i stället för sex, när vi ändå håller på;) Som belöning för sitt slitande fick hon åka och köpa en ny mobil, som hon fick betala själv, visst är jag snäll? En lyxshake från Max blev det med! Var tvungen att testa den nya smaken Hallon/Lakrits den var god men jag tror jag gillar jordgubb mer. I dag fick jag även förfrågan om ännu en föreläsning i höst, så kul hoppas den blir av! Så är du intresserad av att boka mig i höst så är det verkligen tid att kontakta mig på info@joannahalvardsson.se För nu är det inte många datum kvar, eftersom jag bara kan ha ett viss antal varje månad. Men December är helt ledigt i nuläget så där kan ni boka in er, så får jag pengar att köpa julklappar för;) Läs mer om mina föreläsningar här! 1 2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *