Juni månads Testagram-box

Månadens Testagram-box är här! Fast det är femte månaden som jag får en box så är det fortfarande lika spännande att hämta ut den och se vad det är för godsaker med denna månad. För bara 99  kr/box inkl frakt så får du med testa denna roliga box. Månadens box innehåller:

Zeta Dessertolivolja- Zeta har lanserat en dessertolivolja med smak av apelsin och citron. Perfekt för att ringla över glassen men lite flingsalt eller att ha till desserter, ska bli väldigt spännande att test.

Mjälloms tunnbröd Havre- Jag älskar verkligen tunnbröd med alldeles för mycket smör på, mumms!

Tappits Zipper Allroundpåse- Blixlåspåse perfekt för att att portionsfrysa in bär till smoothies i.

Palmolive Magic Softness- Den unika pumpfunktionen bildar ett fylligt skum som bildar ett fylligt skum som gör tvålen dryg, praktisk och ekonomisk utan spill.

Risenta Brödmix- Hur gott är inte nybakat bröd? Nu kan du göra det smidigt och enkelt med Risentas nya brödmix.

Ballerina Bites Salty Caramel- Kolasmak, havssalt med ljuvlig mjölkchoklad i kombination med frasiga rån. Visst låter det mumsigt gott?

Bubs De Luxe Salty Liqorice- Fairtrademärkt, glutenfri och gelationfri svensk producerad lakris av högsta kvalité. Har läst i sociala medier att de som redan provsmakat den säger att det är den godaste lakrits de någonsin smakat! ser fram emot att testa den och plus i kanten att den är glutenfri.

Froosh shorty- Liten men naggande god! 100% frukt och inga tillsatser, perfekt att ta med när man är på språng!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen