Aspiepower Media

Valsarna-Västervik

Regent kom aldrig i går och speedwayen blev av. Nadia han inte fram till Hagfors i tid, för de åkte tydligen vilse på vägen:P Men istället dök Henrik upp tidigare än vad han skulle, och det gick ju ganska bra att ha han som sällskap med;) För fyra år sedan på söndag så såg vi också Valsarna- Västervik fast då stod vi och höll varandra i handen i smyg på pressläktaren när ingen såg;)Även om Västervik vann, som jag tycker var ganska väntat eftersom de är bäst i serien, så tycker jag att det blev en bra match och att Valsarna gjorde allt de kunde. Och bjöd på flera riktigt bra heat. I dag är det midsommar och jag ska börja göra mig klar för att åka ner till sommarstugan. Ha en underbar dag mina vänner! IMG_2709

IMG_2711

För er som inte visste det så har pappa vunnit lite priser med Valsarna:D För har man bara missat fyra hemmamatchen sedan 1974 så borde man ju nästan räknas som en i laget fast man sitter på läktaren;)

IMG_2712 IMG_2724 IMG_2727 IMG_2731
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *