Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vilken dag är det egentligen? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vilken dag är det egentligen?

13466517_10154017496726998_2800111671756919454_n Det är söndag i dag, fast det känns som det är lördag, känns som det bara blir en galen soppa när man inte följer de vanliga rutinerna och man har noll på vilken dag det är egentligen är. Nu är inne på dag fem sedan operationen och än går det inte i många knop. Har inte tagit så mycket morfin en tablett om dagen hittills för smärtans skull kanske jag skulle behöva mer men det räcker för att köra mig helt körd.Känner mig allmän groggy, är yr, har ont i magen och mår illa. Hade hoppas på att få komma ut på lite speedway i dag och får lite luft, har parkeringstillstånd så vi får köra ända in så det hade varit ett lagom stort äventyr. Men vädret ville något annat så har spenderat ännu en dag inomhus, närmaste frisk luft jag kommit var när jag och Baby satt ute på altanen en stund. I morgon börjar en ny vecka, min andra som sjukskriven och enda planen jag har för denna vecka är speedwaymatchen på torsdag, som förhoppningsvis inte blir inställd denna gång. Jag behöver verkligen få göra något roligt nu, att göra ingenting är verkligen inte min grej!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *