Aspiepower Media

Det ser ljust ut…

I går kväll somna jag med finaste tjejen i min famn.
I morse vakna jag av att någon pussa mig mitt på näsan.
Det finns sämre sätt att somna och vakna på. Har vart ute med baby på gräsmattan en sväng, vår sista promenad tillsammans på ett tag. När mamma slutar jobba 16 ska vi åka mot Karlstad och packa de sista för i morgon vid den här tiden sitter jag i bilen på väg till flygplatsen. Enligt väder prognoser ska de inte vara jätte bra väder i Skottland. Men jag har direktkontakt med en speedwayförare i Glasgow och i dag är det 18grader och ser ut som på bilden nedan, det ser ljust ut. Jag måste hem och slänga i ett par shorts, men bara för de kommer de börja ösregna:-P
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *