Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Var det verkligen bättre förr? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Var det verkligen bättre förr?

Godmorgon mina vänner! Blev en lång sovmorgon i dag vaknade inte förrän 11.30, så kanske borde säga god middag i stället? När jag vaknade satte på tv:n och hamnade framför Saltkråkan  och avsnittet om Tjorven, Båtsman och Moses, och fick en liten nostalgisk stund. Och när jag sitter där och kollar så slår det mig: Hur bra mår egentligen en säl av att hoppa runt på land under ett helt avsnitt? Men slutet gott alltid gott, Mosses fick ju tillslut återvända till havet där sälar hör hemma, som Pelle sa när han släppte i honom. Jag har aldrig under mina 28 år i livet hört någon kommentera detta inte heller att Pippi Långstrump rymmer hemifrån, eller att Emil hissar upp sin syster i flaggstången eller att lillebror flyger runt på Karlsson på takets rygg. Däremot när SVT och barnkanalen råkar visa något mindre passande på dagens tv så blir det ramaskri i media, för ungarna kan ju ta efter. Men var det verkligen bättre förr? Jag vet inte kanske har någon testat att hissa upp sin syster i sin flaggstång men jag har aldrig träffat någon som fått men av Astrid Lindgrens sagor. Hur känner du? Är dagens barnprogram bra eller dåliga för våra barn? Och var det verkligen bättre förr?

1

Foto: SVT

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *