Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Take it or leave it! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Take it or leave it!

Vissa tycker att min blogg handlar om för mycket sjukdomar. Om man inte vill läsa om sjukdomar då har man nog kommit lite fel och borde leta reda på en annan blogg som inte drivs av en person som lever med två kroniska sjukdomar. Den här bloggen skapades för fem år sedan och var tänkt som en dagbok om mitt liv. Och nu är det ju så att min liv består av sjukdomar. Så pallar du inte att läsa om kronisk smärta, gipsade fötter, njurstensanfall, bihåleinflammationer, operationer, kortisoninjektioner, mediciner, inläggningar på sjukhus och utbrott på vården så får du nog sluta läsa denna blogg. För det är tyvärr så här mitt liv ser ut och jag tänker inte börja att censurera det. 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *