Aspiepower Media

Att ta sprutor på sig själv…

Säg hej till min nya kompis, Fragmin sprutan. Varje kväll i tre veckor har vi en dejt tillsammans, och han sprutar min kropp full med medel så jag inte ska behöva få en blodpropp. Det är ju ganska snällt men jag gillar inte att han sticks och gör min mage svullen och blå, dock kanske jag ska vara glad för förra gången var jag helt svart över hela magen. Att ta sprutor på sig själv är inget nytt för mig för det har jag gjort en gång i veckan i tre år, förutom när vi haft uppehåll pga infektioner. Men Enbrel tar jag i injektionspenna och behöver aldrig se nålen så därför kändes det lite läskigt när man första gången skulle ta en riktig spruta på sig själv. Sen är de här ganska sega och man får trycka ordentligt  för att komma igen huden. Men det jag inte riktigt förstår är varför jag förra gången bara skulle ta i en vecka när hade gips i sex veckor men den här gången när jag troligen bara ska ha gips i tre veckor så ska ta dem hela tiden. Men, men man blir aldrig klok på läkare;) IMG_2514 IMG_2516

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *