Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ändrade planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ändrade planer

Jag hade tänkt åka till Tallhult på 80 cc speedway i dag men vädret ville något annat, och det blev inställt. I stället blev ännu en dag inomhus i sängen, börjar bli en aning långtråkigt att göra ingenting. Baby har dock roligt, hon har hittat mina gamla plastarmband som jag hade i högstadiet som hon tagit hand om. Så hela dagen har hon sprungit runt med i munnen och brottas med dem. Varför köpa dyra kattleksaker liksom? IMG_2517 IMG_2523 IMG_2526

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *