Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Snart är det dags…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Snart är det dags….

Efter dagens jobb gick jag hem och la mig två timmar.
Har nått skit i kroppen.
Fryser hela tiden.
Är jag inte förkyld nu lär jag vara det efter kvällens äventyr, hålla vårtal i spöregn.

Efter vilan blev det en tur till Ikea för trerättersmiddag och shopping av nya blommor.
Mina är ganska stendöda nu.
Fast jag borde få beröm för jag orkade ha dem levande i nästan 7 år.
När jag flyttade hit gav jag dem högst tre månader.
Och med tanke på att jag dränker dem var 14:e dag och aldrig vattnar dem annars ås är 7 år en bra livstid:PKan man få smaka lite, mamma?
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *