Aspiepower Media

Håll tummarna för Baby och möte med LSS

Vakna upp en timma innan klockan skulle ringa av att foten pulsera så tog OxyNorm för första gången sedan jag kom hem från operationen. Hatar dem men det går inte att gå runt och ha ont och eftersom jag inte kommer vara helt stilla i dag så kändes det som det var lika bra att ta en i förebyggande syfte. Nu är iallafall lämnad på solstaden för att sövas ner och de ska ta bort tandsten. Nu får vi hålla tummarna för att det bara är tandsten och att de inte ska behöva dra ut några tänder för då kan det kosta runt 10 000 kronor och försäkringen tar inte det. Och från juni-sep kommer jag bara få en halv lön eftersom jag inte kunnat boka in föreläsningar eftersom jag inte visste hur det skulle bli med min fot. Så 10 000 är inte direkt några pengar som jag har just nu, men Baby är värd sin vikt i diamanter så i sådana fall får vi lösa det. Men vi får hoppas på att det bara är tandsten och blir lite billigare. Så har jour i dag för de ska ringa om de hittar något de vill åtgärda och berätta hur mycket det kostar innan de får klartecken att gå vidare. Men måste säga att Baby verkligen är en duktig och skötsam katt. Hon var sur i morse för hon inte fick någon mat  så i protest började hon slicka på plastpåsar och hon protestera lite när hon skulle ner i buren. Men sen satt hon dryp tyst och sa inte ett ord på hela tiden inte ens när veterinären öppnade buren för att lyssna på hennes hjärta. Duktig liten tjej. Nu är jag hemma och har lagt mig i sängen igen. Klockan 13 ska jag iväg på möte med LSS men är bara 30 meter från mitt hem så ska nog lyckas ta mig dit. Min kontaktperson är långtids sjukskriven så jag ska få en ny som jag i dag ska få träffa för första gången och se hur det känns. Men hon kommer inte få det lätt eftersom hon ska ta platsen från den bästa jag någonsin haft och som jag känt i över 7 år. Jag hatar att jag måste ha en ny för jag har haft upp emot 20 olika kontaktpersoner och ledsagare sedan jag var 15 år och det är alltid lika jobbigt att börja om att lära känna någon ny och dra upp hela livshistorien ännu en gång. Och tyvärr har jag erfarenhet av många dåliga, i bland har jag undrat vem som haft mest svårigheter dem eller jag? Det funkar liksom inte att någon ska stötta mig när den har större sociala svårigheter än vad jag har och det i stället blir jag som får stötta hen. Men tyvärr blir det så när det är ett uppdrag med as dålig lön som många har som ett extra jobb. Sen har jag också haft flera bra men tyvärr är det de bra som försvinner, de börjar plugga, flyttar, skaffar barn… osv…. Ja vi får väl se hur det här blir får väl ge henne en chans iallafall. 2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *