Aspiepower Media

Två operationer på en vecka

Har spenderat dagen i sängen och kollat på tv, har försökt sova men är helt omöjligt. Har förvånansvärt lite ont i foten, har inte tagit morfin på ett dygn nu. Det är klart att det gör ont men inte dö ont och mår bara blä av morfin så har hellre lite ont än att ta det. Men har iallafall lyckats ta en dusch och det var väldigt skönt, varför känner man sig alltid så smutsig och äcklig när man varit på sjukhus fast allt är kliniskt rent där? I morgon är det dags för andra operationen denna vecka och denna gång är det Babys tur. Hon ska sövas ner för att de ska ta bort tandsten så förhoppningsvis går det snabbt men hon ska fastas från i kväll så vi år se hur det går, det kan bli lite värre;) 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *