Aspiepower Media

Svar på era frågor

Detta är ett tidsinställt inlägg, när ni läser detta inlägg ligger jag troligen på operationsbordet. Ni hade så många frågor så jag gjorde två inlägg så det andra kommer om några timmar.


Hur ofta tycker du att man ska lägga upp Instagram-bilder, utan folk ska tycka att det blir för mycket? Svar: Minst varje dag. ————————- Vet du om de finns nån maxgräns att lägga upp bilder på Instagram? Svar: Ingen aning, men tror inte det för då borde jag ha nått den gränsen för länge sedan. ————————- Hur ofta ska man uppdatera sin blogg och Instagram, utan man tappar följare,eller de kommer att tröttna? Svar: Jag har kommit fram till att mina läsare vill ha minst tre blogginlägg om dagen. Jag lägger upp 3-9 bilder/dag på Instagram för att jag vill att mina läsare ska känna att de kan följa mitt liv. En del tycker att jag spammar och då får de väl avfölja om de vill, deras förlust jag har 6200 trogna följare som tydligen gillar det jag gör;) ————————- Hur blir man ambassadör för Hjärnkoll? Svar: Hjärnkoll handplockar personer som får gå deras ambassadörs utbildning. I dag finns det över 300 hundra ambassadörer över hela Sverige och jag vet inte om man har någon mer utbildning på G i nuläget. Intresseanmälan kan göras på info@hjarnkoll.se. 1 Hur lärde du och Ludvig att känna varandra? Svar: Vi fick kontakt när jag var typ 14 år och hängde vid depån på Tallhult för min kompis var kär i hans kompis. Sen börja vi prata på MSN och på den vägen är det. ————————- Finns det någon kändis nära din ålder (förutom Dregen) som du är kär i eller tycker är snygg/söt? Svar: Tai Woffinden, de är väl typ ingen här som vet vem han är men han har vunnit två VM-guld i speedway. 1  Gillar du filmer och program som är tecknade och/eller för barn? Svar: Yes I do! Brukar ha Disney channel på i bakgrunden när jag är i Hagfors. ————————-  Vad tycker du om serien Svampbob Fyrkant? Svar: Har inte kollat på dem på tio år men då var den helt okej. ————————- Vad tycker du om Bingolotto? Svar: Har aldrig förstått grejen med Bingolotto. ————————- Vilken typ av speedway gillar du mest? Motocross, nascar eller formelett? Vad tycker du om var och en av dessa tre typer av speedway? Svar: Vet ärligt talat inte skillnaden på vad nascar och formelett är:D Jag gillar bara riktig speedway;) IMG_5205 Vilken är din favoritfärg? Om det är rosa, vilken är din favoritfärg efter rosa? Svar: Rosa och lila. ————————- Vilket är ditt favoritland? Svar: Thailand. ————————- Hur stort fan är du till serien Solsidan? Svar: Har sett några avsnitt men inget jag följer slaviskt. ————————- Har du några planer inför sommaren? Svar: Min plan för sommaren är att jag ska spendera juni och juli med gipsad fot sen får vi se vad som händer. Ska på Packmopedsturnén med Dregen 28 juli. ————————- Vad har du för dator? Svar: Mac book air.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *