Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Svar på era frågor del 2 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Svar på era frågor del 2

Detta är ett tidsinställt inlägg, när ni läser detta inlägg ligger jag troligen på operationsbordet.


Vilken är din favoritårstid?

Svar: Sommar. ————————- Vad tycker du om strukturer? Har du någon speciell morgonrutin? Svar: Utan struktur funkar inte mitt liv planerar oftast in saker två veckor i förväg. Har inga speciella morgonrutiner har nog med problem med att ta upp ur sängen. ————————- Vad är din favorit mat och dessert? Svar: Korvstroganoff gillar typ alla desserter nom, nom, nom… ————————- Vad tyckte du om idrotten i skolan? Svar: Värdelöst! Lagsporter är inget för mig och det var typ det vår skolgymnastik bestod av. Fast från sexan hade jag mesta dels egen idrott först för min reumatiska sjukdom och sen för att jag inte palla att vara i stor grupp. Så i stället fick jag styrketränar eller simma större delen och var bara med på det  som behövdes för att de skulle kunna ge mig betyg. ————————- Vad tycker du om grupparbeten? Svar: Samma som ovan, gillar inte att jobba i grupp med människor jag inte känner mig bekväm med. Så i gymnasiet sattes jag alltid i samma grupp som personer jag kände mig trygg med och som var beredda på att bemöta mina svårigheter på ett bra sätt. ————————- Vad tycker du generellt om hur lärare är i skolan? Svar: Att de flesta vill väl men att de har för lite tid för att kunna lägga ner så mycket tid och energi som de vill på varje elev. ————————- Vad tycker du generellt om psykvården? Svar: Att den suger, men jag är nöjd med den vården jag får i dag.  Det var jag dock inte för bara ett år sedan, läs om det här. 1 Har du några fobier? Svar: Nej inga fobier ————————- Har du några ”konstiga” saker du gillar, som folk generellt inte gillar? (tex att gillar att damsuga eller att äta russin) Svar: Nej inget jag kommer på. ————————- Vad gör du om 1 år? 5 år? 10 år? Svar: 1 år: Håller på att skriva klart min bok. 5år: Har troligen flyttat från Värmland 10 år: Kan leva helt på mitt eget företag (50%)  ————————- Vilka länder vill du åka till? Svar: USA, Australien och till Afrika och fota vilda djur. ————————- Om du fick bestämma tv-tablån för en hel dag, vad skulle vi då få se? Svar: Speedway, Skilda världar, Tre kronor och Rederiet. ————————- Vad är det som har hänt med ditt ben/fot? Svar: Sagan om min fot kan läsas här ————————- Får du mest positivt eller negativt bemötande inom sjukvården? Svar: Negativt men i bland han har man tur och träffar riktigt bra läkare, dock händer det sällan. 11 månader med gipssko och antagligen en sena av säger väl en del om vården… ————————- Hur har din familj tagit detta med din psykiska ohälsa? Har du förlorat många vänner? Svar: Man förlorar inte vänner man inser bara vilka som är ens äkta under årens lopp;) Hur min familj tagit de? Va ska man säga? Mår någon bra av att ha ett barn  som bara vill gå och dö? Men min familj har stöttat mig till 210% och nästan bokstavligt talat slagits för att jag ska få rätt stöd och vård.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *