Aspiepower Media

Sommar i P1

I dag släpptes årets sommarvärdar i P1, vet ni om att vi försökte få in mig där förra året? P4 Värmlands chef var fascinerad av min historia efter att jag hade varit med hos dem flera gånger. Så hon hjälpte mig att banda några minuter av vad som kunde bli ett sommarprat som redaktionen för Sommar i P1 fick lyssna på. Dock tyckte dom inte att jag var ”nog” känd så då valde P4 Värmland att sända det som semesterprat i stället ( de får inte använda samma namn men egentligen är det samma sak fast lokalt.) Jag är dock inte besviken, jag tyckte det var galet stort och en stor ära att jag ens fick vara det i Värmland. Baby är dock lite besviken över att hon inte fick vara med så hon har redan tagit en pressbild och väntar för fullt på att P1 ska ringa henne;) baby Här kan ni lyssna på mitt semesterprat: Årets sommarpratare: Lars Ulrich, trummis i Metallica – 24 juni David Lagercrantz, författare – 25 juni Annika Lantz, journalist och programledare – 26 juni Johan Olsson, skidåkare – 27 juni Gunhild Stordalen, miljöaktivist – 28 juni Matias Varela, skådespelare – 29 juni Danica Kragic Jensfelt, professor i datalogi – 30 juni Ahmad Khan Mahmoodzada – 1 juli Ingvar Carlsson, före detta statsminister (S) – 2 juli Tom Malmquist, författare – 3 juli Gloria Ray Karlmark, medborgarrättskämpe – 4 juli Tiffany och Bianca Kronlöf, artister och tv-profiler – 5 juli Bertil Hult, grundare till EF Education – 6 juli Ove Skog, tatuerare – 7 juli Ulrika Rogland, målsägandebiträde – 8 juli Alexander Gustafsson, MMA-fighter – 9 juli Emil Jensen, artist och poet – 12 juli Elisabeth Tarras-Wahlberg, hovmarskalk – 14 juli Markus Krunegård, artist – 16 juli Marit Paulsen, före detta EU-parlamentariker – 17 juli Mikael Karlsson, kompositör – 18 juli Sven Hagströmer, finansman – 19 juli Emilia Lind, student (lyssnarnas sommarvärd) – 20 juli Sara Mohammad, aktivist och debattör – 22 juli Carola Häggkvist, artist – 23 juli Kim Källström, fotbollsspelare – 24 juli Johan Holmsäter, grundare av Friskis & Svettis – 25 juli Isabella Lundgren, jazzsångerska – 26 juli Bert Karlsson, entreprenör – 27 juli Johan Renck, regissör – 28 juli Stina Stoor, författare – 29 juli Lennart Bylock, industriman – 30 juli Iman Aldebe, modedesigner – 1 augusti Parul Sharma, människorättsjurist – 3 augusti Siw Carlsson, skådespelare – 4 augusti Carolina Klüft, programledare och före detta sjukampare – 5 augusti Magnus Uggla, artist – 6 augusti Anna Ternheim, artist – 7 augusti Alexander Bard, författare och artist – 8 augusti Marianne Lindberg De Geer, konstnär och dramatiker – 9 augusti Janne Andersson, blivande förbundskapten för herrlandslaget i fotboll – 10 augusti Ida Sjöstedt, modedesigner – 11 augusti José Gonzalez, artist – 13 augusti Hannah Akuffo, professor parasitologi – 16 augusti Karin Bojs, vetenskapsjournalist – 19 augusti Klas Östergren, författare – 20 augusti Silvana Imam, artist – 21 augusti Kikki Danielsson, artist

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *