Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag hatar min kropp! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag hatar min kropp!

Alltså ibland blir jag bara lite trött på min kropp. Nu har jag inte varit sjuk på hur länge som helst, tom tappat räkningen och det är typ världsrekord i min värld. Och va händer? Jo nu fem dagar innan operationen får jag dö ont i halsen. Alltså sluta kroppen, det här är inte ens kul! Nu har jag lagt mig i soffan och pimplar Chai latte och äter grapefrukt. Det är som är tur är att jag har helg nu så kan vila upp mig lite och i typ natt kommer Henrik så han får ta hand om mig lite. Det gäller att utnyttja situationen liksom;) IMG_2368 IMG_2369 IMG_2374

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *