Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Besök hos Lärarförbundet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Besök hos Lärarförbundet

Började dagen med sovmorgon innan jag begav mig i väg på möte med Lärarförbundet i Karlstad. Ni som följt mig från start vet att jag sedan jag börja föreläsa för fem år sedan sagt att jag vill in i skolvärlden. Jag brinner lite extra för skolan då jag själv känner att ja hade fått bättre förutsättningar i livet om jag fått rätt stöd från skolan tidigare.   Men skolvärlden har ett tajt schema och är svår att komma in i därför är jag så himla glad för att jag fick komma och hälsa på lärarförbundet i Karlstad och berätta om min föreläsning och vad jag gör. Nu dags för mitt andra jobb 🙂 image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *