Aspiepower Media

Redo för soliga dagar

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Apoteket


I går landade ett pressutskick från apoteket i brevlådan fullproppad med sollotion till kidsen. Ska skicka med Henrik det här hem när han kommer till helgen, perfekt till kommande soliga dagar. Både för stora och små för vet ni vad? Jag använder faktisk sollotion för barn,  för min hud är så känslig. Jag har även tidigare använt Apotekets sollotion, för de är en av få jag inte får utslag av.

Sen fick jag även  badolja och duschgel från Apoliva som innehåller argan-, mandel- och aprikosolja. Den unika kombinationen av de vegetabiliska oljorna fungerar både rengörande och mjukgörande. Perfekt för den badoman jag är:)

IMG_2325

IMG_2331 IMG_2333 IMG_2336
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *