Aspiepower Media

Smoothie utan Smartpoints

Tisdagar är min favoritdag, eller nej det vet jag väl inte om det är. Men tisdagar är bra! Vi har kommit förbi jobbiga måndagen, och det är elitserie speedway på tv! Vet inte riktigt hur jag tänkte förra veckan när jag köpte hem massa bananer och åkte till Stockholm. Detta resultera i att jag kom hem till halvbruna bananer, och jag gillar inte bruna bananer. Vad gör man då? Jo man gör smotthies av hela högen! Som ni vet räknar ju jag points och att slänga ut massa ponits på smoothies när man kan göra goda utan points, tycker jag är ganska onödigt. Denna gudomligt goda smoothie innehåller två halvbruna bananer, en apelsin och en skvätt Fun light elderflower lemon. IMG_2307 IMG_2303 IMG_2301-2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *