Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag är så lyckligt lottad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag är så lyckligt lottad

Jobbade eftermiddag i dag och mötte upp min chef på stan för vi skulle gå runt till olika jobb dom gjort och fota till hemsidan som jag håller på att bygga. Att fota belysning är ju inte riktigt samma sak som att fota speedway, men kul att få testa på nya saker. Jag är så himla glad för att jag verkligen får möjligheten att göra allt jag vill samtidigt och att jag kan kombinera föreläsningarna med att både få skriva och fota. Och att jag har möjligheten att jobba vart jag vill så när vi fotat klart gick jag hem la mig i soffan och redigera bilder. I bland är det skönt att både få ligga ner och jobb och att samtidigt bara få stänga in sig i lugn och ro. Men i morgon blir det jobb på kontoret igen och när jag jobbat klart ska jag dra till frissan för boka in ett tid förut för håret växer typ på sne nu:P Sen blir det att tvätta lite i morgon eftermiddag så jag får bort tvätthögen innan jag blir sjukskriven. I kväll blir det lugnt, ska försöka orka plocka lite här hemma och sen är det speedway på tv:n klockan 19.00, det får man inte missa;) IMG_5384

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *