Aspiepower Media

Feber och städning…

Kände mig hängig i går men hade inte tid med det så tog aldrig febern men stoppa i mig alvedon.
Känner mig ännu mer hängig och varm i dag och somnade i soffan så bestämde mig för att jag kanske var dags att kolla febern ändå.
Hade visst 38,7, så antagligen hade jag feber i går med. Nu förstår jag varför jag kände mig yr precis innan föreläsningen skulle börja i går efter att jag kommit inspringande. Fast jag ville inte oroa någon så sa inget. Utan pimpla bara 5 glas vatten och bet i hop och klev upp på scenen, jag är stenhård;) Fast jag inte är på topp så måste jag försöka städa lite för ser ut som någon släppt en bomb i min lägenhet typ:P
Men får ta lite i taget.
så plockar 10 min, ligger på soffan 10 min, plockar, soffan…. osv….

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *