Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 FF i Hagfors – Aspiepower Media
Aspiepower Media

FF i Hagfors

Blev 12 timmars sömn i natt, ganska välbehövligt. När jag väl vakna till liv satte jag mig i bilen åkte jag mot Hagfors. Prata med pappa precis innan jag skulle åka och han tyckte ”Kör försiktigt för det är rally och det kan komma rallyidioter som vill tränga sig förbi”. Han inte ens komma ur Karlstad innan jag ser i backspegeln att det kommer en Audi och lägger sig bakom mig. Pappa hade rätt de kom två idioter och trängde sig förbi, vinka gjorde de med. Haha jag hört ett ryckte om att just dom har väldigt snygga rally overaller som någon som heter Joanna Halvardsson har designat;) Vi har spenderat eftermiddagen ute i på baksidan i det underbara vädret men nu är pappa på födelsedagskalas och mamma jobbar så jag och Baby har FF hela kvällen. Eller ja Baby har väl inte det för jag är ju hennes förälder;) Blir en lugnkväll, ska se speedway på tv kl 20.00 och sen är jag tydligen fyllechaufför åt moster, Lars och pappa, det är nya tider nu 😉 IMG_2075 IMG_2065 IMG_2080

1

Det gäller att dricka mycket vatten när det är varmt ute;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *