Aspiepower Media

Sanningen bakom mitt hemliga förhållande

Under årens lopp har jag i perioder hört det här ryktet från olika håll, men nu har det vaknat till liv igen. Jag ska inte ens behöva försvara mig för det här är bara pinsamt och visar hur stor den svenska avundsjukan kan vara. Men de senaste veckorna har någon spammat min blogg med kommentarer om att jag och Ludvig har ett hemligt förhållande.
Personen som skriver detta vet om att det är så för att hen har sett oss kramas flera gånger på Tallhult och att jag alltid får hans blommor.

För de första har jag och Ludvig bara träffats fem gånger utanför en speedwaybana på tio år, så fan vilket tråkigt förhållande vi måste ha. Och två av dessa gånger var tom Henrik med. För övrigt pratade de mer med varandra än med mig så kanske jag borde bli orolig nu, för de kanske också har ett hemligt förhållande bakom  min rygg;) Jag vet inte för jag har aldrig haft ett hemligt förhållande med en speedwayförare. Men om jag skulle ha det, skulle jag inte då vara lite mer diskret och inte ställa mig och kramas på inneplan eller mitt i depån? Om jag nu ville hålla det hemligt? Och ja jag brukar få hans blommor och jag tycker att jag är värd det för jag har trots allt jobbat gratis för honom i 6 år och då jag värd blommorna han får gratis några gånger per år;)  Ja, jag kan erkänna att jag älskar Ludvig och att han betyder extremt mycket för mig, men inte på ”jag är kär i dig sättet”. Men du som spammar min blogg du kan väl skicka dina kontaktuppgifter till joanna@ludviglindgren.eu så ska jag se till att han får dem så kanske han kan ge dig med lite uppmärksamhet, så din avundsjuka slipper vara så stor;) Kanske har även Ludvig och Arnt ett hemligt förhållande med, de hänger ju i depån och ser väldigt kärleksfulla ut;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *