Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ändrade planer och morsdagspresent – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ändrade planer och morsdagspresent

Blev väckt vid 11 av mamma som undra om vi skulle åka till Karlstad. Jag: ”Öhm ja jag ska till Karlstad jag bor i Karlstad” Hon: ”Ja men nu?” Jag: ”Nu? Jag sover ju!” Tydligen skulle moster till Karlstad och undra om vi skulle med, så 30 min senare satt vi i bilen. Så åkte till Karlstad lite tidigare än planerat. Baby fick stanna kvar i Hagfors för hon ska vara där i några veckor nu eftersom jag åker till Stockholm på torsdag och ingen ide att dra med henne fram och tillbaka. Väl i Karlstad åkte vi till Blomesterlandet där jag köpte blommor till mina lådor så nu är tappen vårfin, fast våren typ är slut:P Sen blev det en liten tur på stan för att bland annat äta lunch efter det åkte de andra vidare till Ikea men jag och min fot orkade inte mer. Tanken var att jag skulle jobba i morgon men pratade precis med min chef och vi ändrade om schemat så i morgon blir det en tvättdag i stället. IMG_1963 IMG_1967 IMG_1968

IMG_1971Marabou delade ut grattis chokladogram till morsdag och Baby är så snäll så hon fixade ett till mig, jag hjälpte henne bara lite;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *