Aspiepower Media

Födelsedag och mordagsfirande

Morfar fyllde år den 27:e och Mormor fyller år 2 juni och det är morsdag i dag så vi slog ihop firandet i går. Mormor fick den bästa presenten och det är verkligen inte jag som ligger bakom den;) Hon fick en biljett till Packmopedsturnén i Uddeholmsladan den 28 juli, där bland annat Roger Pontare och Dregen är med. Jag var bara där en kortis och åt räkmacka sen åkte jag upp till Tallhult på Div 1 speedway. Fotade jag inte skulle jag aldrig åkt dit för Div 1 är inte alls kul att kolla på och hela tiden är man livrädd för att någon ska ramla. Pappa sa att jag inte får stå på inneplan och fota Div 1 för risken finns att jag blir påkörd haha, men jag gillar ju att vara lite crazy så det strunta jag i och som ni ser så lever jag än;) Gårdagen avslutades med skumbad och jordgubbar, lyxa till det med lite glass för att jag var så duktig och inte åt någon tårta hos mormor och morfar. Tror på ett riktigt bra viktresultat den här veckan och det ska bli spännande att få väga sig i morgon bitti. IMG_1961 IMG_1959 PicMonkey Collage  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *