Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Konsten att hitta kläder som passar ett gips – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Konsten att hitta kläder som passar ett gips

 

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Johnells


Det är 19 dagar kvar till operationen av min fot och att få gipsad fot innebär att man måste planera massa. Jag är verkligen glad för att jag vet om att jag ska bli gipsad. Hur gör man annars liksom? Inte så kul att behöva klippa sönder kläderna på akuten. Jag har iallafall chansen att tänka till innan jag går dit, men det här med att hitta byxor med nog vida ben är inte så enkelt när det är modernt med byxor med tjata ben. Hade samma problem förra gången med men nu har det ju varit modernt med vidare byxor ett tag men nu när jag behöver dom så verkar dem vara som bortblåsta. Mjukisbrallor är ju skönt och är ju alltid smidigt att dra över men hur kul är det att gå i det i sex veckor? Det är iallafall en fördel att det är sommar den här gången för är det någorlunda varmt så kan jag ju vandra runt i shorts eller känning hela sommaren. Men egentligen gillar jag inte att ha klänning för låren klibbar ju ihop sig så jag brukar köra med shorts under klänningen för att undvika detta haha. Men har iallafall klickat runt lite på nätet på jakt på nya kläder och hittade flera godingar på Johnells. Här är några av mina favoriter: 1 884_3160 IMG_6680_1
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *