Samtal hos psykologen och lunch

Veckans samtal hos psykologen gick bra. Vi har bara två samtal kvar sen kommer han gå semester och vi kommer inte ses på två månader, så vi får se hur det går då. Nu är jag hemma och har landat i soffan och sträckkollar på Glamourama på Tv 3 play och har fått lite mat i magen. Men är as sugen på att åka till Avesta på speedway, enligt mina beräkningar hinner jag om jag åker senast tre. Hade det varit  för typ ett år sedan så hade jag redan varit på väg;) Men i dag har jag en broms någonstans även om det i bland ligger djupt ner;) Nej det blir nog inget Avesta i dag, får se annan speedway på tv:n i stället fast jag har ju några timmar till på mig att ändra mig;) IMG_1838 IMG_1840 IMG_1843

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen