Aspiepower Media

Smärta

IMG_1830

Tänkte äta jordgubbar i går, men någon han före;)

Godmorgon mina vänner! Jag har sovit hur oroligt som helst i natt, vaknat hundra gånger och trott att jag försovit mig. Har så jävla ont i ryggen, nacken och axlarna, är öm över varenda muskel och senfäste. Det känns ganska hemskt att veta att jag ska vara utan min medicin i minst en månad till pga att de flyttade operationen. Vi får väl se hur det utvecklas annars får jag väl ringa reumatologen så får de spruta mig med korrosion. Och lär ju inte direkt få mindre ont av att gå på kryckor, sen heller. Nu ska jag göra mig klar för att dra till psykologen. Sen har jag inget mer inplanerat på resten av dagen, fördelen att ha eget företag och att inte ha några jobb just nu;) Dock är det inte så nice när räkningarna ska betalas;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *