Aspiepower Media

Månadens Testagram-box

 

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Testagram


Månadens happening  är när det kommer ett sms från Postnord där det står ”Ditt paket från Testagram är påväg till dig”. Pirret som uppstår, vad kommer boxen innehålla för spännande den här månaden? Jag kan erkänna att jag inte klarar att hålla mig så går in på instagram och kollar #TestagramS för att se vad andra som fått paketet innan har lagt up, och man blir aldrig  besviken. Nu har Testagram funnits i över två år och jag förstår verkligen varför tjänsten är så populär. Nu får ju jag möjligheten att testa det gratis men den dagen jag inte får det längre kommer jag betala 99 kr/månad för att få fortsätta för jag gillar verkligen konceptet att man får testa massa nya produkter som jag aldrig skulle gått och köpt annars.

1 Månadens Testagram-box innehöll dessa godingar: Appletister- 100% äppeljuice utan tillsatt socker, konserveringsmedel och färgämnen. Det låter för bra för att vara sant och jag ser fram emot att få testa denna. Colgate Max White Expert White- Denna tandkräm är särskilt utvecklad för att återställa år av gulnade tänder och lovar vitare tänder på fem dagar. NIVEA Cream Care Facial Cleansing Wipes– Våtservetter som rengör på djupet och tar bort vattenfast Make-up. NIVEA Sun kids pocket Size- Jag har känslig hud och brukar använda solskydd för barn för att slippa få utslag. Detta solskydd kladdar inte, absorberas snabbt och ger omedelbart och långvarigt skydd. Och är i perfekt storlek att bära med i handväskan. Lipton Amazingly Grey- En ny uppdaterad klassiker med välbekanta bergamott och citrustoner. Det svarta teet är 100% Rainforest Alliancecertifierat. Skittles Wild Berry- Taste the rainbowl! Den tredje medlemmen i regbågsfamiljen är här med skogsbärssmaker. Blåbär, körsbär, hallon och mix av äpple+björnbär samt jordgubbe+ kiwi. Bliw kök- Den perfekta tvålen för att ha i köket då den är specialgjord för att ta bort oönskad doft från händerna. Nutrilett Breakfastbar Apple & Cinnamon- Nutriletts nya frukostbar perfekt att äta i farten när du inte har tid att lägga massa tid på frukost. En krispig bar med högt innehåll av protein och fiber med quinoa,havre, äpple och kanel.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *