Aspiepower Media

Måndagschill med den bästa!

Gud va varmt det är ute i dag, jag har knappt varit ute men insåg det när jag gick och hämta ut paket förut. När paketet var uthämtat gick jag hem och la mig i soffan. I dag är Fröken B extra gossjuk, ja det kan ju inte vara lätt att vara ensam hemma i hela fyra timmar liksom;) Så när jag väl kom hem tyckte hon att hon skulle ligga nära mig, helst på min axel. Jag trodde det var en katt jag hade, inte Herr Nilsson men tydligen hade jag fel:P I morgon har jag bara ett besök hos psykologen kl 10 inplanerat sen har jag inga planer alls för dagen. Eller nu ljög jag, klockan 19 ska jag självklart sitta bänkad framför tv:n och speedway, men förutom det har jag inga planer;) IMG_1803 IMG_1807 IMG_1817-2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *