Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En vandrade zombie – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En vandrade zombie

Hade sagt att jag skulle jobba 9-13 men i går kväll kom jag på att jag lika gärna kunde börja 8, så kommer jag i väg till Hagfors tidigare.  Så ställde klockan på 07 men när den ringde så kände jag bara ”Fan de här går inte”, så satte klockan på 8 och sov en timma till. Vakna upp igen och fick kämpa mig upp ur sängen och huvudvärk har jag med på köpet. Nu sitter jag på jobbet och ska jobba till 13 sen drar jag till Hagfors för press and practice med Valsarna. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *