Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag kan inte vara överallt samtidigt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kan inte vara överallt samtidigt

Jag har inte hunnit att tacka er för att fina kommenterar och för att ni delat inlägget som jag skrev till dom som jobbar inom skolan. Tusen tack tillsammans gör vi skillnad! Har varit värsta mötesdagen i dag men fick gå hem från jobbet lite tidigare i dag, för att jag har förstående chefer som förstår att det är lite mycket den här veckan. Jag skulle egentligen ha varit på styrelsemöte med Hjärnkoll nu också men lämnade återbud till det, det är bara att inse att jag inte kan vara överallt samtidigt jämt och att det jag får lön för måste gå först. Nu ska jag chilla i soffan resten av kvällen och kolla på speedway i på tvn.

13177451_10153936578251998_950138868641018847_n

Testa en smoothie i Juicebaren i dag.

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *