Aspiepower Media

Varför bloggar du på Familjeliv? Du har ju ingen Familj!

Sedan oktober har jag varit toppbloggare på Familjeliv och jag har flera gånger fått kommentarer som: ”Varför bloggar du på Familjeliv? Du har ju ingen familj?” Nej jag har inga biologiska barn om det är det man ska ha för att räknas som en familj? Men vad är egentligen en familj? För mig är min familj Mamma och pappa och Baby. Henrik och hans två barn. Mormor och morfar. Farmor och Farfar. Moster Lena och hennes man Lars. Kusin Robin och hans dotter Elina. Kusin Zandra och hennes särbo Nicklas. Kusin Madde och hennes sambo Jan och deras barn Nadia och Nathalie. Kusin Therese och hennes sambo Fredrik och deras barn Noah och Stina. Så jag har en väldigt stor familj, större än de flesta. Vi firar alla högtider och födelsedagar tillsammans och har åkt utomlands tillsammans flera gången. Alla familjer ser inte ut på samma sätt och tydligen är det även något som Familjeliv vill visa upp eftersom jag får vara med i Familjelivs familjen även om jag inte har biologiska barn. Hur ser din familj ut? PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *