Aspiepower Media

Mitt företag har fått ett namn!

Jag har alltid haft fruktansvärt svårt för att gör val. Under min tid på BUP körde man under fyra år ”Röd eller gul saft”, och jag valde inte själv en enda gång. Äter jag ute så brukar jag ta samma som andra väljer för då slipper jag välja och när personer som känner mig är med så brukar de hjälpa mig att välja. Men när det kom till valet av företagsnamn så var det helt plötsligt hur enkelt som helst, för det var det en självklarhet vad mitt företag ska heta och i dag kom papperna på att bolagsverket har godkänt mitt namn. Trumvirvel mitt företag heter Aspiepower media! För dom som inte vet det så kallas personer med Aspergers för Aspies. Och jag pratar hela tiden om att mina diagnoser är mina superkrafter där av power. Sen är  jag ju även utbildad journalist och både frilansar och jobbar i sociala medier där av media. 13233107_10153935976946998_5120453720538471500_n (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *