Aspiepower Media

Högt blodtryck

EKG visade bra men tydligen hade jag lite högt blodtryck, inom normalgränsen men i överkant. Dock är det nog inte så underligt om jag har högt blodtryck efter gårdagens äventyr;) Sköterskan undrade om jag känt mig yr, öhm jo jag har ju de senaste åren haft en förmåga att svimma lite överallt. Min Bipolär medicin har yrsel som kan leda till fall som biverkning så är ju lite svårt att säga vad som är vad. Men  de tar ju blodtryck på mig typ 30 gånger per år så antar att någon reagerar om det är högt nästa gång med. När jag var klar satte jag mig i bilen och åkte till Kumla så nu är jag framme och har landat på soffan på altanen. Henrik slutar inte jobba förrän 23, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *