Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tiden står still – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tiden står still

Godmorgon mina vänner! Vet inte hur många gånger jag vakna i morse men tiden stod still. Första gången var  vid 07 och jag tyckte det var så ljust i rummet, fast jag har mörkläggningsgardiner så trodde att jag försovit mig. Somna om och vakna upp 07.10 och det kändes som jag hade sovit i en evighet. Somnade om igen och vaknade 07.20 och trodde att nu måste jag ju ha försovit mig för jag har ju sovit hur länge som helst. Sen fortsatte det så fram till 08.40 ,då palla jag mig upp fast det var 20 min tills klockan skulle ringa. Smärtan i foten är brutal i dag, skulle behöva ta morfin men då kan jag ju inte köra bil, så bara att bita ihop. Nu ska jag snart åka i väg till psykologen, sen blir det direkt vidare till jobbet. Sen har jag inte större planer för dagen, förutom att jag måste fortsätta packa och sen blir det ju självklart speedway på tvn. Vad har ni för planer för dagen? Så här avslutade jag gårdagen: IMG_1537 IMG_1538

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *