Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dags att ge sig ut i solen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dags att ge sig ut i solen

Alla pratar om hur underbart väder det är ute men jag har spenderat hela dagen inomhus. Börja dagen med att åka till psykologen. Jag hade en lapp där han hade skrivit att jag skulle vara där klockan 10 men receptionisten sa att det stod att jag skulle vara där 11. Jag försökte förklara att vi hade bytt från 11 till 10 för flera månader sedan och att han nog bara glömt att ändra det i systemet. Efter mycket om och men fick jag komma in och jag började bli lite nervös när klockan var 10.05 och han inte dykt upp, men han var bara lite sen. Efter mötet åkte jag i väg och köpte lunch som jag plockade med mig till jobbet. Men först fick jag åka hem och hämta min mobilladdare, för av någon anledning har jag för första gången i mitt liv glömt att ladda mobilen i natt. Och hur skulle jag överleva utan mobil?;) Nu slutar jag snart att jobba och får nog åka och leta reda på en gräsplätt någonstans och steka lite i solen som alla andra. Ska försöka att undvika att bränna ihjäl mig igen, men det är ingen idé att ens försöka för det kommer jag lyckas med iallafall. Hatar att kladda med solkräm, någon mer med Asperger som tycker det är äckligt? PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *