Aspiepower Media

8 år med Viktäktarna

1 I dag är det 8 år sedan jag för första gången ställde mig på Viktväkarvågen och vägde in mig på 95 kg. Jag nådde min målvikt på 65 kg (-30kg) ca 1,5år  senare, jag kunde ha gjort det tidigare men jag ville inte stressa för jag ville lära mig att hålla vikten sen också. Och det kan man väl säga att jag lyckades med, för det gjorde jag i över sju år. Nu det senaste året har jag ju gått upp 10 kg pga mediciner men det är ju inget jag rår för, men i dag har jag bara 4,5 kg kvar till att nå målet igen. Jag gillar Viktväktarnas program eftersom man verkligen får äta allt men inte alltid och att man lär sig att tänka om och göra bättre val i stället för att svälta sig som man gör med vissa dieter, att vara Viktväktare har liksom blivit en livsstil.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *