Aspiepower Media

Cykeltur och om att snyta sig i en hundralapp

image I dag har det inte hänt så mycket har bara tvättat och chillar. Men sen blev jag så rastlös så jag tog en cykeltur på 3,5 km. Blir så jävla trött på att inte kunna röra på mig men det gick ganska bra att cykla. Vi får se om det går lika bra i kväll när jag ska sova och hela foten pulserar. I morgon ska jag åka till Arvika och göra ett frilansjobb.  Det är min nya hobby att åka runt till skjutbanor. I morgon blir det paradisbanan, där Sköt jag isär mig om guldet i ett förbundsmästerskap en gång. Jag var genomförskylld och precis innan jag skulle skjuta skriker jag: ”Jag måste ha papper att snyta mig i” Varpå pappa plockar upp en hundralapp ur plånboken och tycker: ”snyt dig i den här” ?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *