Aspiepower Media

Inflammationer och fotosession

Hej jag lever! För ni tror väl att jag gått och dött eller nått, när jag inte bloggat på en hel dag;) Men jag har tagit lite datapaus för jag har så jävla ont i min armbåge och höger hand som troligen är inflammerade. Ska avvakta några dagar till sen får jag ringa reumatologen så får vi se om de kan spruta kortison, för de lär ju inte bli bättre i armbågen av att jag ska gå på kryckor om några veckor. Har gjort sista dagen på jobbet för den här veckan och direkt efter att jag slutat så åkte jag och hämta Carolina för jag har nämligen anställt henne som min bloggfotograf. Sedan tidigare är hon ju min föreläsningschaufför, men det som är bra med henne är att vi har en deal så jag betalar ut hennes lön den dagen jag blir miljonär;) Men jag tycker att hon måste få beröm för de här bilderna för hon har ingen fotokunskap och fotade med min systemkamera och visst blev det galet fina bilder, det är nästan så man kan tro att det är jag som tagit dem;) Så nu har bloggen fått en ny header där jag inte ser lika besvärad ut, det var lättare att fota i solsken än regn och storm. Sen stör jag mig på rynkan jag får i pannan hela jävla tiden, fundera ett tag på att gå och få botox eller nått men äh va fan den får vara där, det är ju liksom så jag ser ut. Nu har mitt boendestöd varit här och jag är galet trött och ska bara ta det lugnt resten av kvällen och morgon blir det en ledig dag, ganska väl behövligt nu. IMG_3990 IMG_3995  IMG_3999 IMG_4002 IMG_4006 IMG_4071 IMG_4083 IMG_4086

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *