Aspiepower Media

Elitseriepremiär och föreläsnings bokningar

I dag är det äntligen dags för elitseriepremiär i speedway. Det är så skönt att det är i gång igen och elva dagar ser vi årets första match live i Warszawa. Förutom att speedwayen dragit i gång så har det hänt andra roliga saker i dag för jag fick nämligen en ny föreläsnings bokning. Så den 6 oktober åker jag till Mora och föreläser för chefer och medarbetare på försäkringskassan, arbetsförmedlingen, kommuner och landsting i Dalarna. Det verkar som jag inte behöver fundera över vad jag ska göra i höst för nu börjar föreläsnings schemat att fyllas på. Så går du och funderar på att boka mig som föreläsare under hösten så är det hög tid att kontakta mig nu, för jag kommer bara kunna ha ett viss antal föreläsningar varje månad. För frågor och bokning så nås jag på info@joannahalvardsson.se Så kul att det rullar på och jag hoppas att det kommer komma några föreläsningar även för allmänheten, jag jobbar på det;) wpid-wp-1462296702159.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *