Aspiepower Media

Speedwayvärlden är i chock!

Smedernas Kenni Larsen har varit med om en hemsk olycka och ligger i koma och kämpar för sitt liv. Och helt plötsligt blir speedway väldigt intressant. Nyss pratade de om det på TV4 nyheterna, de står om det på Aftonbladet. Expressen slår till stort och lägger nyheten på förstasidan, enda gången en speedwaynyhet får vara på förstasidan är när någon är allvarligt skadad. Och varför har man valt en bild när han ligger skadad på banan när artikeln inte ens handlar om en speedwayolycka? Alltså jag är journalist och jag vet att ni bara gör ert jobb, men visa lite respekt för fan! Alla tankar går till Kenni och hans familj. Skärmavbild 2016-04-22 kl. 19.27.21

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *