Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Turen fortsätter… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Turen fortsätter…

Turen fortsätter…
Jag ska som de ser ut nu vara kvar på NWT en dag i veckan resten av året, yay. Sen fick jag en ny konstig diagnos med:P
Ospecificerad stämnings syndrom
(på svenska: Patienten har antagligen bipolär sjukdom, utredning pågår) Var en helt underbar läkare (trodde aldrig jag skulle få höra mig själv säga det här)
Utredningen är i gång men vi ska inte ha bråttom han tycker de räcker att jag redan fått en schizofreni diagnos, jag aldrig skulle ha haft, de tycker jag med;) Så det som händer nu är att medicinen ska höjas  samtidigt ska jag föra stämmningsdagbok och om två månader ungefär ska jag tillbaka och då kommer vi antagligen trappa ner min anti depp medicin eftersom det är en medicin man absolut inte ska äta om man är bipolär (heja jag har haft den i två år) Sen
efter det ska diagnosen sättas, nu har de ändrat sig igen till typ 2 igen, men de hinner väll att ändra sig några gånger till innan det är dags;)
Jag tycker bara att det är galet skönt att det är igång på riktigt och att jag äntligen fått träffa en läkare som lyssnar och förstår det jag säger.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *