Aspiepower Media

Med Viktväktarna kan man äta allt…

1… men inte alltid. Jag har gått ner 30 kg med Viktväktarnas program och sen höll jag vikten +- något kilo i över 6 år. Men sedan förra sommaren när jag började tillbaka med min Bipolär medicin så har jag gått upp 10 kg på kort tid. Och då var Viktväktarnas program det självklara valet. Jag har testat allt från pulverdiet till att utesluta olika saker i kosten, men det jag gillar med Vikväktarnas program är att man verkligen kan äta allt, men inte alltid. I går när den här påsen landade i brevlådan blev jag galet sugen på godis och jag kan inte ha saker hemma för då hetsäter jag. För några år sedan hade jag lätt tryckt i mig hela den här påsen på fem minuter men med Viktväktarna har jag fått ett helt annat tänk. Ja jag får njuta i bland men varför trycka i sig en hel godis påse så man bara vill spy när man kan njuta av lite i taget? Så i stället för att ta hela påsen (23sp) så tog jag fram vågen och måttade upp 60 g (10 sp). Heja mig! Nej jag blir INTE sponsrad av Viktväktarna!

]]>

1 reaktion på “Med Viktväktarna kan man äta allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *