Aspiepower Media

Framme i Hagfors

Filminspelningen gick bra vi har förhoppningsvis spelat in de sista scenerna nu men vara något ljud som behöver tas om men det får framtiden avgöra.  Solen sken i Karlstad men det blåste storm och jag trodde jag skulle flyga i väg där ett tag. När jag var klar satta jag mig i bilen och åkte mot Hagfors och Fröken B, innan jag ens klivit ut bilen var Baby ute och gav mig en välkommen hem puss. Hon är inte dålig hon som kan gå ut själv fast hon är en innekatt;) Direkt jag kom fram och jag och pappa och åt mat på Uvån och nu har jag och fröken B lagt oss i sängen och ser på tv. Hon ligger tätt bakom min rumpa och ska ha koll på mig så jag inte rymmer igen. Mammas lilla älskling, den här veckan ska du få bli med hem igen <3 wpid-wp-1461333125156.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *