Aspiepower Media

Månadens Testagram-box

Månadens bästa stund är här, jag hittade aprils Testagram-box i brevlådan. Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor.  Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil. Pausa eller avsluta din prenumeration utan uppsägningstid. PicMonkey Collage Månadens box innehöll: 1. Cif Power & Shine- Skit bra för jag älskar att använda våtservetter när jag städar. 2. Academia Barilla  Orecchiette- Är en ny produktserie med premiumpasta av högkvaliativ duruvete. Pastan är bronsvalad, vilket ger den grova ytan egenskapen att lättare absorbera såsen. 3. Rinsenta Granola-  Granola i smaken äpple och kanel utan tillsatt socker men ändå är full av härliga smaker. 4. Göteborgs Utvalda Ctostini med råg- Perfekt till snabba förrätter, caesarsallad eller soppa, på baksidan av förpackningen finns flera inspirerande recept. 5. Haribo Zourr- Haribro har lanserat tre riktigt sura nyheter. Jag älskar surt godis så det här ska bli spännande att testa. 6. Dax Alkogel Pear &Lily- Äntligen en alkogel som luktar ljuvligt av päron och liljor, perfekt storlek att ha i handväskan. 7.Otaly natural energy- Oatly som ligger i framkant, har vunnit konsumenternas hjärta med sina ekologiska havrebaserade produkter. Och nu är deras första energidryck här. Den innehåller inget tillsatt socker utan bara naturlig energi från havre och frukt.

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Testagram

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *