Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Världens längsta dag och tankar kring mat – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Världens längsta dag och tankar kring mat

Det här känns som världens längsta dag, kolla nyss på klockan och trodde den var typ 22 men så är det inte ens nitton. Har hunnit med att göra så mycket som helst i dag ändå tar tiden aldrig slut, är rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av kvällen. Skulle vara skönt att kunna gå ut och gå men det funkar ju inte riktigt med gipsad fot. Kvällens middag blev omelett, haha jag har typ blivit besatt av de. Har en förmåga att missbruka maträtter och äta samma saker i två veckor och sen tröttnar jag och byter. Jag får ofta frågan hur jag är med mat, eftersom många med Asperger är väldigt kinkiga med vad dom äter. Men jag har alltid ätit allt, fast som barn gillade jag inte Oboy, Coca cola och ketchup, typ det alla andra barn älskar. I stället åt jag sill och massa andra konstiga saker som barn inte alls brukar gilla.:P Men jag kan inte direkt påstå att jag är kinkig med mat och jag har inge problem att testa nya saker, men som sagt har en förmåga att köra all in på en rätt tills jag tröttnar på den;) 1    

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *