Aspiepower Media

Att vara orolig i onödan

Har precis varit med om världens snabbast läkarbesök, på tio minuter var det klart och han skriver ett utlåtande på att jag bara kan jobba 50%. Och han skriver med saker som jag inte tänk på innan, tex att jag har sömnstörningar. Självklart vet jag om att jag har det men för mig har det blivit vardag att ligga i sängen i två timmar innan jag kommer till ro och att ta  sömntabletter i perioder för att ens få någon sömn. Men jag har inte tänkt på att det faktisk påverkar mitt arbetsliv. Eftersom läkarbesöket gick så bra kanske någon tycker att jag jagade upp mig och var orolig helt i onödan. Och ja det kanske jag gjorde, men det är just det här som är en del av mina diagnoser. Att jag har en förmåga att älta saker och få ångest när det är oklarhet och  jag inte vet exakt hur det ska gå till. Det är inget jag kan slå bort utan är något jag måste lära mig att tackla och jag tycker det har gått framåt för i dag gick jag i väg själv fast det blev en förändring. Hade de varit för några år sedan hade jag brutit ihop och fått ångest så jag skadat mig själv. Sa förut att jag skulle åka direkt till sjukhuset men eftersom det här besöket gick så snabbt så åkte jag hem en sväng och ska ni försöka få i mig lite lunch, innan det är dags att åka på sjukgymnastik. wpid-wp-1461230474456.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *